15.5.2021 Kuulumisia välivuosilta

Täällä kotisivujen puolella on viime vuosina ollut hiljaisempaa. Kai se on tätä nykyaikaa, että sosiaalisessa mediassa tapahtuu ja kotisivut meinaa jäädä unholaan... Minullakin on tullut päiviteltyä lähinnä Peukaloniityn Facebook-sivulle kuulumisia. Lödät sivun osoitteestaa: https://www.facebook.com/peukaloniitty Mutta kerrataanpa tässä tiivistetysti...

Ennemmin tai myöhemmin on eron hetki

Koiralaumamme pieneni vuosi sitten yhdellä, kun tuli aika luopua harjakoirastani, Daimista. Kipakka vanhapiikamme jäi lopulta mitä todennäköisimmin nisäkasvaimesta levinneiden pesäkkeiden jalkoihin ja 18.5.2020 oli aika päästää hänet pois luotamme. Pieni ja pippurinen, mutta kuitenkin hyvin rakas <3

Lauma on kasvanut isoilla kavereilla...

Toukokuussa 2019 laumamme kasvoi kilotolkulla, kun kotiin muutti kaksi suomenhevosta: Reiska-Ruuna ja Fiini-tamma. Siinä sitä oli koirilla ihmettelyä, kun pihassa alkoi asustella tällaisia mammutteja :-D Yhteiselo sujuu kuitenkin sangen rauhaisissa merkeissä.

ja pienillä kavereilla

Keväällä 2021 tuli kiloja vähemmän, mutta päitä ja koipia enemmän. Koirat pääsivät tutustumaan piikkiöläisiin maatiaiskanan tipuihin... ja sittemmin aikuisiin kanoihin ja kukkoihin.

Välillä on vähän harrastettu...

Pikkutilan pyörittäminen on pitänyt kiireisenä, mutta ennen koronaa ehdimme vähän harrastamaankin. Agilityä olemme käyneet harjoittelemassa Saarijärvellä maan mainiolla Tehotassujen hallilla. Joihinkin rally-toko-kilpailuihinkin ehdimme osallistua siinä määrin, että junnut ovat nousseet avoimeen luokkaan ja mamman kanssa tarvotaan sitkeästi voittaja-luokassa.

mutta aika kuluu kuitenkin enimmäkseen arkitouhuissa

Päivät kuluvat kuitenkin enimmäkseen tilan arkitouhuissa eläimiä hoidellen ja hyötykasveja kasvatellen. Laadunvalvonta on aina mukana tarkkailemassa niin toimenpiteitä kuin tuloksia :-)