Koirat‎ > ‎

Reea

Reea istuu onnellisena


Syntynyt  8.12.2016 (oma kasvatti)
RotuKooikerhondje
Sukupuoli Narttu
Tittelit
Muut saavutukset
Tiedot KoiranetissäLöytyvät täältä

Reea istuu sylissä aamupalalla
Reea oli pentueen alfa-naaras. Vastasi aina pienenä murinalla, jos otettiin syliin väärällä hetkellä ja paini alfa urospennun kanssa ihan tasapäisesti. Tämä tyttö taitaa siis myös omata oman mielipiteen :-) 11 viikon ikään mennessä neiti oli kyllä jo lopettanut murinat lähes kokonaan. Polkuja tämä neiti kulkee heti seuraavana Täplä-mamman perässä. Joukon hännille ei ole aikaa jäädä. Yhtään ei myöskään ipana epäillyt, kun ensimmäinen tilaisuus terassin alle livahtamiseen tuli. Sinne meni ja tuli sujuvasti toisesta päästä omin nokkineen ulos! Kropaltaan mimmi on sporttinen ja kasvaa todennäköisesti keskimääräistä isokokoisemmaksi nartuksi. Hajut ovat kovasti mieleen ja jälkikoiran ura on suunnitteilla. Agilitystä voisi myös tämä neiti innostua. Aika näyttää...

Vuoden iän ylitettyä Reeasta tuli jo rally-toko-koira. Ensimmäisistä ALO-luokan kisoista saimme hienosti hyväksytyn tuloksen. Vähän meinasi nenä viedä kohti ruohomattoa sen sijaan, että olisi ihan aina muistanut kuunnella, mitä emänta sanoo... Agilityäkin aloitettiin harjoittelemaan pian tämän jälkeen. Siellä mennään enemmän tyylillä kuin vauhdilla. Reea-riiviöstä on kehkeytynyt harkitsevainen neitokainen, joka ensin katsoo, mitä muut tekee, sitten vähän tuumaa ja sen jälkeen hoitaa homman kotiin. Ulkoillessa pysyy useimmiten myös pää kylmänä vaikka sisko räksyttää vieressä. Mutta jos joku menee liian liki pelkäävää 'pikku-siskoa', niin Reea on heti valmis puolustamaan. 

Ja rakkautta neiti ottaa sen mitä, haluaa. Silloin ei kysytä, että voisitko rapsuttaa tai halia. Kun Reea on sitä vailla, hän hommaa itsensä syliin yksinkertaisesti vain tunkemalla itsensä siihen. Lyö etutassut olkapäille ja alkaa pussata <3 Reea rakastaa rajusti! Ja neiti on pomminvarma herätyskello. Päivästä ei vain voi kertakaikkiaan hukata minuuttiakaan. Samoin emännän työpäivän lopettamisesta heti klo 16 jälkeen neiti huolehtii jämptisti ja päättäväisesti.

16.3.2018 Korpilahden ryhmänäyttelyssä haettiin sitten ensituntumaa näyttelytouhuun. Isohan tuosta neidistä on kasvanut ja se näkyi myös arvostelussa. Tuomari kovasti pahoitteli, että joutui suuren koon vuoksi tiputtamaan sijoitusta. Oma mittaukseni on näyttänyt noin 41 cm säkäkorkeutta tyttöselle ja onhan se aika paljon :-) Sanallinen arvio tästä näyttelystä: "Kookas, nuori narttu. Kuono-osa voisi olla aavistuksen lyhyempi. Hyivn kulmautunut edestä & takaa. Tiivis runko. Hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä karvanlaatu. Hyvä väri. Liikkuu hieman ahtaasti takaa. Erinomainen luonne. Koko pudottaa palkntosijaa.". JUN-EH, JUK2.
Comments