Koirat‎ > ‎

Harris

Harris talvisessa metsässä


Syntynyt   8.12.2016 (oma kasvatti)
Rotu Kooikerhondje
Sukupuoli  Narttu
Tittelit
Muut saavutukset
Tiedot Koiranetissä Löytyvät täältä

Harris tuntuu olevan monella tapaa äitinsä Täplän kaltainen. Hän on sydämellinen ja iloinen suhtautuen rakastavaisesti koko perheeseen. Harris on hiukan pidättyväinen eikä juokse joukon ensimmäisenä, kun kuljetaan uusia polkuja. Tutuilla poluilla kyllä vauhtia riittää ja Harris riekkuu siinä missä muutkin. Myös Harriksen ruumiinrakenne on pyöreähkö, kuten äitinsäkin. Näyttäisi, että Harrikselta löytyy taipumusta hiirijahtiin. Ainakin ensi kohtaaminen loukusta löytyneen hiiren kanssa päätyi siihen, että sain poimia hiiren hännän Harriksen suusta parempien palasten jo upottua pikkumassuun... Ja tässä vaiheessa neidillä oli ikää vasta reipas 8 viikkoa. Myös 'tokoilu' tuntuu olevan kovasti Harriksen mieleen. Tästä tehtäneen siis laumaan uusi rally-toko -koira :-)

Harris ensimmäisissä rally-toko-kisoissaan 16.12.2017 Saarijärvellä. Ikä 1 v ja 6 pvää.

Harris ekassa rally-toko-kisassaan
Copyright Tanja Pulkkinen

Ja kun ikää tulee lisää, näyttää tämä typykkä valloittavan lajin toisensa jälkeen. Agility on aloitettu ja se on ihan super-ihanaa neidin mielestä! Ensin putki oli vähän kammotus, mutta kun mamma näytti mallia putken läpimenoon, niin tyttö hiippaili perässä. Nyt sitten neitiä ei meinaakaan saada enää laisinkaan pysymään putkista poissa. Tuntuu sille, että agility se vasta onkin Harriksen oma laji... Toki siellä on vielä keinu- ja puomi-ylitettävinä. Niitä ei ole edes yritetty vielä. Antaa tytön kasvaa ja reipastua...

18.3.2018 Hartsuli lähti viimehetken päähänpistosta mukaan Korpilahden näyttelyyn. Vähän arvelutti, miten mahtaa antautua tuomarin tutkittavaksi. Ja olihan se jännä paikka. Aikalailla neitiä hirvitti, mutta hyvin sieti! Muutoin sitten pikku-prinsessa jättikin varjoonsa niin Reea-siskonsa kuin valio-mammansa, jotka kehässä myös pyörähtivät. Loppukisa käytiin sitten omaa veljeä, Kasperia, vastaan. Taisi olla tuomarille vaikea valinta, mutta niin kävi, että junnu-neidistämme tuli ROP ja veikasta VSP.

ROP Korpilahti 2018

18.3.2018 ryhmänäyttely, Korpilahti. JUN-ERI JUK1, PN1 SERTI, ROP
"Hyvän kokoinen, sopusuhtainen narttu. Kuono-osa voisi olla tayteläisempi silmien alta. Hyvin kulmautunut edestä & takaa. Tiivis, vankka runko. Hyvä turkinlaatu & väri. Liikkuu ahtaasti takaa, hieman löysästi edestä. Kaipaa kehätottumusta."


Comments