Uutiset‎ > ‎

18.3.2018 Uusi sukupolvi valloitti näyttelykehän

lähettänyt Hanna Parkkola 18.3.2018 klo 10.26   [ 18.3.2018 klo 10.34 päivitetty ]
Tänään oli jännä päivä. Minulla oli vähän karannut hommat käsistä ja olin erehtynyt ilmoittamaan kaikki kolme kooikeriani samaan näyttelyyn. Lisäksi mukana oli oma kasvattini Kasper, eli puoli pentuetta ensimmäisessä näyttelyssään samalla kertaa. Täplä lähti mukaan vain siksi, kun en raaskinut jättää kotiinkaan. Se katse on kertakaikkiaan raastava, kun mammalle pitää joskus sanoa, että nyt jäät kotiin odottamaan... Hän niin Rakastaa kaikkialla kulkemista, kaiken näkemistä ja kokemista.

Korpilahden ryhmänäyttelyssä oli mukana hulppeat kahdeksan kooikeria. Onneksi olin saanut matkaani yhdet apukädet, joita ilman en olisi selvinnyt. Ensin Kasper (Peukaloniityn Altair)  veti tyylillä urosten junioriluokassa emäntänsä kanssa. Tämä ensikertalainen seisoi kuin mikäkin valiouros tuomarin edessä! Ilo nousi ylimmilleen, kun Kasper julistettiin parhaaksi urokseksi ja mukaan lähti sertikin. Upea poika! Eläköön Kasper! JUN-ERI, JUK1, PU1, SERTI, VSP

Sitten oli vuorossa meitsin tytöt. Molemmat tietysti junnu-nartuissa vaikka vähän fiksumpi ihminen olis tajunnut hyödyntää mahdollisuuden käyttää nuorten luokkaa jakamaan koiria eri luokkiin. Eihän sitä kaikkea voi ihmisen pieni pää hoksata... ainakaan ajoissa... Reea hoiti homman taas omalla rauhallisella tyylillään. Tuomarilta tuli kehut luonteesta! Mutta kuten odotettavissa oli, tiputti huima korkeus lopputulosta --> EH.

Hartsua alkuun pöydällä hirvitti tuomari. Siitä selvittiin hengissä eikä edes muristu ollenkaan. Sen jälkeen loppu olikin iloa, intoa ja lopulta jopa tuomarin luokse juoksemista :-D Vaikka tyttö on pidättyväinen, hän myös sopeutuu hyvin nopeasti. Loppu olikin sitten tähtien kimallusta: JUN-ERI, JUK1, PN1, SERTI ja ROP. Enää en voinut kuin haukkoa henkeäni. 

Päivä oli kasvattajan unelma! Omat kasvatit ensimmäisessä nättelyssään ROP-kehäss vastakkain. Onnen kyyneleet tulivat silmiin illalla... Harmi, ettei tästä kuvaa tullut.

Ai niin. Täplä-mamma. Hoiti kehän jo valion tyylillä ja antoi tilaa nuorelle sukupolvelle. Nautti täysin rinnoin päivän elämysretkestä. Täplän kanssa aloitimme näyttelyuran 6 vuotta sitten näistä samoista Korpilahden mittelöistä. Nyt seuraava sukupolvi teki oman ensiesiintymisensä samassa paikassa, mutta paljon loistokkaammin. Tyttösten sanalliset arvostelut löytyvät kunkin omalta sivulta...

Harris ROP Korpilahdella 2018

Comments